Möhippan/Svensexan.. Bilder..

Fan vad kul vi hade igår.. Det började med att vi tjejer hämtade Issa hon var helt inställd på att det var Uffe killarna skulle kidnappa så hon blev helt paff å skakade.. stackars sötiz.. <3 Hon fick 5 minuter på sig att göra sig iordning sen satte vi på en ögonbindel och tog henne ut till bilen. Samtidigt gick killarna in och hämtade Uffe.. Han däremot tog lite längre tid på sig.. Han skulle borsta tänderna å fixa håret.. Han trodde ju att han skulle slippa Svensexan den dagen eftersom att vi tjejer redan hämtat issa, men icke sa nicke haha.. ^^

Nu börjar det roliga.. Vi tjejer sätter Issa i en bil och killarna kommer å sätter uffe i en annan bil. Men vi byter så killarna hoppar in i bilen med issa och vi tjejer i bilen med uffe. Då dom har ögonbindel så trodde dom ju inte att vi bytt.. haha..

Killarna drog ner issa till torget där hon ABSOLUT inte ville visa sig på möhippan. De drog ut henne ur bilen och ställde henne mitt på torget med en öl i handen och tog kort då har hon fortf ögonbindel.. Sen efter att hon fått reda på att hon åkte med killarna stannade dom till och Jocke gick ut ur bilen och sa: nu ska vi checka in.. JA bara vi e hemma innan bröllopet sa issa hahaha.. hon hade ju ingen aning om vad som skulle hända om dom skulle åka utomlands eller nått haha.. Jocke ger issa ett kuvert som hon tror är en biljett.. Så går han runt bilen och dom ber henne sträcka ut handen och lämna biljetten till incheckningen, men då är det ju Jocke som tar emot kuvertet (biljetten) haha.. MEEEN icke sa nicke nu drog dom upp till stället som vi alla skulle träffas vid. Där vi grillade, spelade kubb och brännboll.. Det dracks och vi grillade två gånger.. =)  Vi tjejer gjorde inget speciellt med uffe i bilen han va så bakis så vi fick ta av han ögonbindeln ett tag å köpa en cola-cola till honom.. Sen åkte vi oxå upp å mötte de andra..

Efteråt åkte vi till Kungälv och hälsade på Issa´s kompis Helena och sen drog vi hem igen..

Här kommer nårra kort.. Fick bara tre med min mobil då batteriet dog sen.. =(



Linda, Issa & Tina



Issa vinkar till kameran med en öl i handen kl 12 på förmiddan.. haha.. =)



Å här har vi tjejer tagit över Uffe vilket han då inte hade en aning om
Med en söt lila prinsess tiara på huvudet.. =)

Love u all my friends.. TACK för igår..

Kommentarer
Postat av: Lotta

Så skoj.

Verkade vara en lagom snäll nivå på era aktiviteter.

Jag skulle absolut inte vilja göra något förnedrande på en möhippa.

Den jag fick var snäll o ch vi hade faktiskt oxå tillsammans som ni gjorde.

Det tycker jag var trevligt.

Kramen

2009-08-09 @ 19:37:12
URL: http://steinsdotter.blogg.se/
Postat av: ericaperzzon

Det lät som en rolig möhippa iaf:) Lagomt elak, som det ska vara:)



/E

2009-08-09 @ 20:30:04
URL: http://ericaperzzon.blogg.se/
Postat av: ericaperzzon

Svar: Vad bra:)



/E

2009-08-09 @ 23:10:01
URL: http://ericaperzzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0